Kérlek támogasd a Rádiómúzeumot működtető Alapítványt
A támogatásoddal a Rádiómúzeum létezését segíted!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

     


 
Kedves Látogatók, Rádiókedvelők!
 
A Rádiómúzeum 2016. április eleje óta zárva tartott. A régi kiállítóhelyiséget nem használhattam, a készülékeket többször kellett költöztetni. 
Hosszas keresgélés, kutatást követően 2019 nyarán sikerült megtalálni az új helyét a kiállításnak. Ezt követően az épület fölújítása és minimális átalakítása következett. Sajnos több dolog is hátráltatta a munkálatokat, hogy csak a Covid-t említsem. 
 
Most nagyon nagy örömmel teszem közzé, hogy a munkálatok legfontosabb része befejeződött és a Rádiómúzeumot 2023. december 02-n (szombaton) 11 órakor ünnepélyes keretek között újra nyitjuk, megnyitjuk.
 
Megnyitó beszédet mondanak:
 
  • dr. Horváth László a Puskás Tivadar Távközlési Technikum nyugalmazott igazgatója
  • Kóger László a Rádiógyűjtők Magyarországi Klubja Egyesületének alapító elnöke
  • továbbá Máthé Sándor a jelenlegi elnöke.
 

Minden érdeklődőt várunk!

A megnyitó ünnepséget szabadban, az utcán tartjuk! A megnyitó napján a Rádiómúzeum utcájába nem lehet gépkocsival behajtani. Ezért kérem, hogy aki teheti használja a tömegközlekedést. A vasútállomástól kb. 200m-re vagyunk, Budapest Nyugati pályaudvarról óránként jön vonat. Aki gépkocsival érkezi, az a főút mellett tud megállni, vagy a MÁV P+R parkolóját használja, az kb 4-500m-re van.

 
Nagyon  f o n t o s !
  
Kérem mindazon kedves látogatókat, akik anyagilag is tudják támogatni az Alapítványunkat, a lentebb olvasható bankszámlaszámra, akár jelképes összeggel is támogassanak, mert sajnos több előre nem látható munkát el kellett elvégezni és ezek anyagi fedezete kimerülőben van.

Bank számla számunk: 
CIB BANK: 10700323-69355767-51100005 

Ne feledje, minden forint számít!
A támogatást előre is köszönjük!
Köszönet mindazoknak, akik a személyi jövedelemadójuk 1%-t a Rádiómúzeum Alapítvány javára ajánlották föl.


Amennyiben bármivel is tudja segíteni, bővíteni a kiállított rádiókat és más készülékeket, esetleg dokumentumokat, tisztelettel elfogadom és megbecsülöm. A részleteket e-mail-ben (kiallitas[kukac]radiomuzeum.hu) is megküldheti.


Ha még nem döntött, hogy a személyi jövedelemadójának az 1% -t hová ajánlja föl, kérem ne tétovázzon, az alábbi adószámot jelölje meg:

Rádiómúzeum Alapítvány:

Az alapítvány adószáma: 18733808-113 

Kérem támogassa a kiállítást Ön is adományával

Kérem támogassa a Rádiómúzeum Alapítványt anyagilag is:

Bank számla számunk: 

CIB BANK: 10700323-69355767-51100005 

 

Kiegészítő információk